Новости Студентски профил Moodle
MEF NOVOSTI
МЕФ НОВОСТИ

Свечани пријем бруцоша поводом почетка нове академске школске године


03.10.2022. 16:07 | 983

Свечани пријем бруцоша поводом почетка нове академске школске године

Свечани пријем бруцоша уприличен поводом почетка нове академске школске године одржан је на Факултету за примењени менаџмент, економију и финансије, 30. септембра 2022. године.

Продекан за наставу проф. др Срђан Новаковић пожелео je будућим академцима, студентима свих студијских програма добродошлицу и успешан почетак студирања у име свих професора, асистената и сарадника.

У пригодном обраћању, између осталог, професор je нагласио да је МЕФ факултет у потпуности посвећен академском образовању, али и усавршавању и подстицају научноистраживачког рада који представља темељ развоја пословне личности која је основни постулат у конкурентном пословном свету.

Професор Новаковић је изразио задовољство што ће студенти бити у могућности да стеченим знањем и резултатима током студирања потврде мисију и визију факултета и квалитет наставног процеса. Адекватан начин образовања на МЕФ-у ће им пружити основу и могућност да буду активни чиниоци у креирању друштвених токова. Један од циљева образовног процеса на МЕФ-у је да омогући успешну каријеру будућим пословним лидерима у савременим тржишним околностима и захтевној тржишној утакмици.

Продекан за наставу упознао је бруцоше са начином организовања студија. МЕФ пружа студентима бројне техничке могућности и најсавременије информационо-комуникационе технологије у процесу стицања знања. На тај начин студентима је омогућен савремени приступ стицању, ширењу и размени нових знања и у даљем професионалном усавршавању.

Представнице Студентског парламента и Студентске службе пружиле су студентима конкретне информације о могућностима укључивања студената у Студентски парламент, као и о решавању свих студентских питања и начину рада Студентске службе.


Повезане странице