Новости Студентски профил Moodle
MEF NOVOSTI
МЕФ НОВОСТИ

Такмичење у програмирању Merkle Female Hackathon 2021 / Обавештење


01.12.2021. 11:54 | 1142

<strong>Такмичење у програмирању <em>Merkle Female Hackathon 2021</em></strong> / Обавештење

Студентски парламент Факултета за примењени менаџмент, економију и финансије, обавештава своје студенте да софтверска компанија Merkle организује такмичење под називом ’’Merkle Female Hackathon 2021’’ намењено свим студенткињама које желе да се опробају у програмирању. Пријаве за такмичење су бесплатне и трајаће до 5. децембра, а једини предуслов за учешће јесте да такмичарке имају свој лаптоп. За такмичење се могу пријавити студенткиње свих година заинтересоване за програмирање и софтверско инжењерство, независно од програмерског искуства и знања.

Пријаву могу извршити тимови од три чланице, или учеснице које ће након пријаве бити подељене у тимове. Такмичење ће бити одржано онлине 11. децембра 2021. године. Награде за најбоље учеснице ће бити обезбеђене, и укључују праксу у Merkle компанији, као и ИТ опрему. Све информације о такмичењу и формулар за пријаву доступни су на линку. Пријави се и покажи своје знање!

Merkle је водећа агенција за корисничко искуство DACH региона. Бави се управљањем корисничким искуством заснованим на подацима (CXM). Merkle запошљава више од 1200 дигиталних стручњака у Аустрији, Чешкој, Немачкој, Португалу, Србији и Швајцарској. Од 2014. године на тржишту Републике Србије запошљава тимове за Java, .NET, PHP и Frontend програмске језике, Salesforce и друге платформе за корисничко искуство, као и тимове за дизајн, и податке. Merkle инжењери развијају решења за најразличитијих индустрија и партнери су 500 најбољих компанија у Немачкој и Швајцарској укључујући Hansgrohe, Jelmoli, Credit Suisse, Danone, Swiss Life, Schindler, Victorinox, Medela, UBS, Kaufland i Siemens. Merkle је део међународне dentsu групације. Више информација.


Повезане странице