Новости 1 Студентски профил Moodle
MEF NOVOSTI
МЕФ НОВОСТИ

Треће место за наш Case Study тим на такмичењу у Порторожу / ИЗВЕШТАЈ


20.04.2023. 19:59 | 901

Треће место за наш Case Study тим на такмичењу у Порторожу / ИЗВЕШТАЈ

Налик на претходне године, Case Study тим МЕФ Факултета – Факултета за примењени менаџмент, економију и финансије, учествовао је на интернационалном такмичењу у Порторожу. Наш тим ове године заузео је треће место.

Такмичење се одржава у склопу конференције која се традиционално одржава 42. пут, а намењена је унапређењу знања професионалаца на пољу организационих наука. Ове године јаку конкуренцију чинило је 8 тимова из Србије и Словеније. Студија случаја била је везана за унапређење пословања компаније Mikrocop из Словеније, која се бави дигитализацијом пословних процеса, а такмичари су имали недељу дана да осмисле решење. МЕФ тим чинили су тим лидер Милица Лазић и чланови Наталија Ђуровић, Емина Есати и Александар Никодиновски, студенти прве, друге и треће године. Менторску подршку пружио је Никола Бајић, студент четврте године.

Током такмичења, ученици су могли да уживају у лепоти приморског града Порторожа, али и да посете Трст, Ријеку и Опатију. Никола Бајић, студент који се тренутно налази на размени студената на Економском факултету у Ријеци, указао је млађим члановима предности овог програма који омогућава наш факултет, у Ријеци и Опатији.

Честитамо нашим студентима на постигнутом успеху и драго нам је што имамо могућност да подржавамо рад и унапређење њиховог знања.

МЕФ факултет - Portoroz 2023 МЕФ факултет - Portoroz 2023 МЕФ факултет - Portoroz 2023 МЕФ факултет - Portoroz 2023 МЕФ факултет - Portoroz 2023 МЕФ факултет - Portoroz 2023


Повезане странице