Новости Студентски профил Moodle
MEF NOVOSTI
МЕФ НОВОСТИ

Унапређење запошљивости младих кроз праксе


Гостујућа радионица / Извештај


02.11.2022. 00:07 | 879

Унапређење запошљивости младих кроз праксе

Центар за каријерно вођење факултета за примењени менаџмент, економију и финансије - МЕФ обавештава да је одржана гостујућа радионица у сарадњи са НАПОР-ом на тему „Унапређење запошљивости младих кроз праксе”

У циљу да подржи друштвену и економску инклузију младих Unicef Србија је у сарадњи са НАПОР-ом и другим актерима из јавног и приватног сектора покренуо програм „Унапређење запошљивости младих кроз радне праксе”. У оквиру програма креирана је онлајн платформа Бирам успех која је отворена за младе, али и за послодавце који нуде праксе.

Радионица је одржана у понедељак, 31.10.2022. у 10 часова на МЕФ факултету.

Радионицу су водили Лазар Ђоковић испред Националнe асоцијацијe практичара/ки омладинског рада – НАПОР у сарадњи са Unicef Србија и Милица Мандић испред компаније Luna TBWA Belgrade.

Студенти су имали прилику да науче како да припреме своју биографију на платформи Бирам успех, корак по корак са Лазаром и имали су прилику да виде какве погодности нуди платформа.

Циљ платформе Бирам успех је да се младима пруже обуке кроз које развијају знања и вештине које су тражене на тржишту рада, те да им се омогуће радне праксе и подстакне напредак на пословном, али и личном плану.

Наши студенти су имали прилику да чују савете како да искористе прилику да стекну нова корисна знања, обогате радно искуство и повећају своје шансе у даљем процесу запошљавања.

Милица је нашим студентима представила компанију Luna TBWA Belgrade и поделила са студентима занимљиве приче о пројектима на којима је компанија радила.

Захваљујем се Лазару Ђоковић и Милици Мандић на посвећености и добро реализованој радионици, такође и нашим студентима који су били интерактивни на радионици и улепшали овај дан.

MEF FAKULTET - Unapredjenje zaposljivosti mladih kroz prakse MEF FAKULTET - Unapredjenje zaposljivosti mladih kroz prakse MEF FAKULTET - Unapredjenje zaposljivosti mladih kroz prakse MEF FAKULTET - Unapredjenje zaposljivosti mladih kroz prakse MEF FAKULTET - Unapredjenje zaposljivosti mladih kroz prakse MEF FAKULTET - Unapredjenje zaposljivosti mladih kroz prakse MEF FAKULTET - Unapredjenje zaposljivosti mladih kroz prakse


Повезане странице