Новости Студентски профил Moodle
MEF NOVOSTI
МЕФ НОВОСТИ

Business Case Challenge 2024 у Научно – технолошком парку Нови Сад / Извештај


20.05.2024. 12:14 | 123

Business Case Challenge 2024 у Научно – технолошком парку Нови Сад / Извештај

Студентска организација LG Estiem Нови Сад је традиционално, на такмичењу Business Case Challenge, окупила студенте Републике Србије. У овогодишњем издању студенти су били у прилици да своје знање прикажу у Научно – технолошком парку Нови Сад.

Такмичење се састоји из две дисциплине, Elevator Pitch и Case Study. Elevator Pitch представља кратко идејно презентовање решења у трајању од 90 секунди. Концепт ове дисциплине је такав да такмичари добијају проблем за који имају 5 дана да пронађу идеално решење, након чега имају 90 секунди за његово презентовање жирију.

Наш факултет представљале су чланице Case Study тима, Емина Есати и Јована Петић, у дисциплини Elevator Pitch под менторством Милице Лазић. Њихов задатак био је да за Научно – технолошки парк Нови Сад осмисле идејно решење за развој модуларне платформе за подршку старт-ап компанијама. Упркос конкуренцији од преко 30 тимова, захваљујући квалитетном решењу, наше студенткиње су обезбедиле пласман у финале такмичења. Финални задатак дала је компанија Аптив, у коме се од такмичара тражило да предложе нове бенефите за запослене у производњи и запослене у канцеларијама.

Честитамо нашим студенткињама на постигнутом успеху!

Naucno tehnoloski park - takmicenje Naucno tehnoloski park - takmicenje Naucno tehnoloski park - takmicenje Naucno tehnoloski park - takmicenje Naucno tehnoloski park - takmicenje Naucno tehnoloski park - takmicenje


Повезане странице