Новости Студентски профил Moodle
MEF NOVOSTI
МЕФ НОВОСТИ

Case Study успеси на међународним такмичењима / Обавештење


14.01.2022. 13:26 | 1386

<strong>Case Study успеси на међународним такмичењима</strong> / Обавештење

У децембру месецу Case study тимови МEФ факултета учествовали су на два међународна такмичења у Босни и Херцеговини. Прво такмичење било је Ожујско Business Case Challenge2021 у решавању пословних студија случаја које је било организовано у сарадњи са Економским факултетом Свеучилишта у Мостару, под покровитељством компаније Molson Coors и брендом Ожујског пива.

Преко 30 студената и 12 финалних тимова презентовали су своја идејна решења на финалу које је одржано на Eкономском факултету у Мостару на коме су учествовали тимови из градова: Бања Лука, Тузла, Сарајево, Београд, Мостар... Најбољи пројекти награђени су новчаним наградама, а наш тим је у великој конкуренцији заузео четврто место, где је уз награду освојио и посебну награду за најоригиналније решење на целом такмичењу.Тим МЕФ факултета чинили су Милица Лазић, Наталија Ђуровић и Никола Бајић.

Друго такмичење било је Јелен Business Case Challenge 2021 у решавању пословних студија случаја организовано је у сарадњи са Економским факултетом у Бања Луци у организацији Molson Coors компаније заједно са Центром за развој каријере. Овогодишње осмо такмичење по реду окупило је 14 финалних тимова који су имали прилику да презентују своја решења. Након прошлогодишњег освојеног другог места ове године наш Case study тим освојио је две награде, четврто место и награду за најбољи јавни наступ на овогодишњем такмичењу. Тим Меф факултета чинили су Никола Опачић и Николета Матић. Овом приликом желимо да похвалимо наше студенте који су у јакој међународној конкуренцији на два престижна такмичења постигли одличне резултате и на најбољи могући начин представљали Case study тим и МЕФ факултет.

МЕФ факултет - Case Study 1 МЕФ факултет - Case Study 2 МЕФ факултет - Case Study 3 МЕФ факултет - Case Study 4 МЕФ факултет - Case Study 5 МЕФ факултет - Case Study 6


Повезане странице