Новости 2 Студентски профил Moodle

Сајам запошљавања Hotel Job Fair / Обавештење


14. Јануар 2022 / 13:50    163 Views  

Центар за каријерно вођење факултета за примењени менаџмент, економију и финансије - МЕФ вас обавештава да ће се 28.01.2022. године одржати сајам запошљавања Hotel Job Fair. Сајам ће се одржати у Hotelu HyattКандидати који посете Hotel Job Fair имају могућност да се упишу у електронску базу која је доступна компанијама и након одржане манифестације.

MEF fakultet - Hotel Job Fair


Поред штандова на Hotel Job Fair имаћете могућност и да разговарате насамо са регрутерима из хотела о вашем будућем запослењу. До разговора са њима дели вас само клик, а пријаве почињу од 15. децембра и трајаће све до пред сам почетак сајма. Имате сасвим довољно времена да се пријавите и обезбедите своје место на дешавању какво до сада није виђено на овим просторима. За приступ Сајму неопходна је претходна пријава.

Ваш CV можете оставити путем линка. Уколико имате додатна питања можете контактирати путем мејла. Зато, позивамо све заинтересоване кандидате да што прегледније напишу своју биографију и ступе у директан контакт са послодавцима на манифестацији Hotel Job Fair.

Радно време сајма: 28.01.2022. од 11 до 17 часова.


Повезане странице