Новости 1 Студентски профил Moodle
MEF NOVOSTI
МЕФ НОВОСТИ

Coke Summership летња пракса


09.05.2024. 22:19 | 479

Coke Summership летња пракса

Coke Summership је летњи програм праксе који Coca-Cola Hellenic Србија организује 12. пут и кроз који је до сада прошло преко 300 младих, од којих се више од 80 запослило у нашој компанији.

Током 6 недеља праксе имаћеш прилику да се упознаш са нашим јединственим 24/7 портфолиом, учиш о продаји, дистрибуцији, производњи, логистици, кафи, премијум пићима, маркетингу, финансијама, HR-у, PR-у, радиш са Business Developerima на терену и да стекнеш вештине неопходне за успешну каријеру као што су организација времена, преговарање и презентовање. Пружићемо ти увид у све сфере нашег пословања, а твоје је само да се определиш и усмериш на оно што ти буде срцу драго, тако што ћеш да изабереш сектор у ком желиш да се усавршаваш. Са својим ментором ћеш радити на пројекту који ћеш на крају програма имати прилику да представиш испред целе компаније.

Твој долазак је за нас јединствена прилику да завиримо у Gen Z свет и покупимо све оне форе које ће нас учинити кул родитељем, тетком, ујком, комшијом. Битније, твоје учешће на Coke Summership-у значи да смо ми твој ослонац док правиш свој први каријерни корак у животу. Сложићеш се, није мала ствар.

Уколико мислиш да ти ова пракса не би легла, али знаш некога коме би - подели вест даље као што би поделио флашицу хладне коце на врели летњи дан!

Овогодишњи Coke Summership почиње 12. јула и траје до 22. августа 2024. године.

Пријаве су отворене до 19.05. путем линка https://www.cokesummership.com/


Повезане странице