Новости 1 Студентски профил Moodle
MEF NOVOSTI
МЕФ НОВОСТИ

Како се припремити за разговор за посао - очекивања од кандидата, али и кандидата од послодаваца


НАЈАВА ГОСТУЈУЋЕ РАДИНИЦЕ


03.12.2023. 15:33 | 505

Како се припремити за разговор за посао - очекивања од кандидата, али и кандидата од послодаваца

Центар за каријерно вођење МЕФ факултета у сарадњи Гојком Радишић, организује радионицу на тему „Како се припремити за разговор за посао - очекивања од кандидата, али и кандидата од послодаваца“ која ће се одржати у понедељак, 18. Децембра у 16 часова у слушаоници C4.

Линк за пријаву: https://forms.gle/WeNn5czpJdKjWF6R8

Наш гост и реализатор радионице биће Гојко Радишић. Гојко је заљубљеник у људске ресурсе и верује да су људи ти који су истински покретачи промена. Да је HR правац каријере у којем даље жели да се развија открива још током студентских дана, захваљујући чланству у студентској организацији AIESEC где је провео више од четири године.

Током своје каријере, Гојко је имао прилику да прође кроз скоро све области људских ресурса, а последње четири године, ради и стиче искуство на Talent Acquisition и Employer Branding позицијама у ИТ индустрији.

Тренутно је запослен као Global Employee Experience Specialist где је задужен за искуство запослених. Сертификовани је когнитивно-бихејвиорални коуч и поносни алумниста AmChamps програма и AIESEC-a.

На радионици можете сазнати;

Имаћете прилику да Гојку поставите питања и сазнате одговоре на она питања, чији одговори су вас одувек занимали, и одговоре чујете из угла некога ко се више од четири године бави регрутацијом и селекцијом.

Видимо се!


Повезане странице