Новости Студентски профил Moodle

Конференцијски тим Студентског парламента Факултета за примењени менаџмент, економију и финансије – МЕФ, позива вас на конференцију „MeetIT“ која ће се одржати у суботу, 01.04.2023. године, у просторијама факултета и online.

MeetIT је пројекат намењен студентима и матурантима средњих школа у циљу повећања њихове опште информисаности у одређеним актуелним областима у Србији, које су настале захваљујући информационим технологијама. Желимо да поменутима организујемо догађај који ће им омогућити да прошире своје видике и контакте, као и упознавање колега из исте бранше.

Разговараћемо о друштвеним мрежама и о могућностима које су ту отворене. Сазнаћемо где су прве ИТ прилике и шта радити после факултета. Поред тога, имаћете прилику да упознате госта који ће нам причати о свом успеху, проналаску мотивације, као и о томе на који је начин дошао до идеје отварања сопствене фирме. За сам крај, спремили смо вам и радионицу која ће вам показати сам процес реализације и израде игрица.

Очекујемо те!

МЕФ ФАКУЛТЕТ - Упис 2020
МЕФ ФАКУЛТЕТ - Упис 2020
МЕФ ФАКУЛТЕТ - Упис 2020

MeetIT

КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА СТУДЕНТЕ / МАТУРАНТЕ

Електронски формулар

      
Правилник о заштити података о личности (Сазнај више >>)

АЛЕКСА ТОДОРОВИЋ

Aleksa Todorovic

Алекса Тодоровић је по струци дигитални маркетинг специјалиста и менаџер односа са јавношћу. Преко 5 година је у маркетингу, махом у модној, а протекле две године и у ecommerce индустрији. Започео је своју каријеру на Serbia Fashion Week-у, где и даље ради као екстерни сарадник. Поред тога, од ове године постао је и део париске недеље моде. Поред свог екстерног и freelance ангажмана са компанијама попут Wolt, EXIT фестивал итд., full time је део маркетинг тима једног од највећих marketplace платформи у региону Bazzar.rs, у улози digital marketing специјалисте. Друштвене мреже су одувек биле његова страст тако да је, поред пословних ангажмана, одлучио да и од себе направи бренд на истим и подели са публиком одређене вредности, савете и информације којима располаже. Пар година касније, неколико стотине хиљада истомишљеника га је почело пратити и убрзо је прозван influenserom. Ово звање му много значи, из разлога што одређене организације, компаније или људи могу да виде његов рад, дело и чују његова мишљења и ставове кроз јавне догађаје, попут овог. Такође, уз помоћ платформи попут Instagrama и TikToka, отварају се многа врата и прилике за сарадњу са брендовима и компанијама чијем се начину пословања дивио од малена.

Алексине друштвене мреже:

АЛЕКСАНДРА СТОЈАНОВИЋ

Aleksandra Stojanovic

Александра Стојановић је influenser и предузетница. Од малих ногу је препознала своју креативност, па тако њу пренела кроз посао content creator-а. Креатор је стратегије развоја профила популарне друштвене мреже TikTok, на којој и сама броји преко 124 хиљаде пратилаца, са више од 5 милиона лајкова. Многима од нас је инспирација, добар саветник за живот и лепоту.

Александрине друштвене мреже:

БРАТИСЛАВ БОЈИЋ

Bratislav Bojic

Братислав Бојић је оснивач и генерални менаџер највеће заједнице програмера и startup-ова на југу Србије, No Limit Hub. Дипломирао је на Департману за новинарство и комуникологију, а своју каријеру у дигиталу и IT сектору започео пре завршетка студија кроз студентске организације и на независним пројектима везаним за дигиталну едукацију и развој младих. Већ тада је усмерио своју каријеру ка маркетингу и менаџменту. 

Тренутно је оперативни директор (COO) Product Hive-а, агенције за развој дигиталних производа. Један од главних задатака на овој позицији је Talent Acquisition & Development - запошљавање, head hunting, креирање и праћење програма за раст и развој запослених, као и пракси за студенте. Радио је на развоју два startup-а. Ради и као консултант за маркетинг и развој бизниса, а има и хоби који је претворио у бизнис - графички дизајн. 

Братислављеве друштвене мреже:

НИНА ВАСИЉЕВИЋ

Nina Vasiljevic

Нина Васиљевић је дипломарни економиста, тренутно на мастер студијама на смеру Организација и менаџмент људских ресурса. Запослена је у компанији Ananas, на позицији IT regruter.  Каријеру је званично започела 2017. године, у швајцарском start up-у. Придружила се тиму као практикант, а након 2 месеца је постала стални члан тима. Током студентских дана била је члан највеће глобалне студентске организације, где је стекла много различитих вештина, које су јој користиле да се касније и запосли.

Нинине друштвене мреже:

ПЕТАР РАШИЋ

Petar Rasic

Петар Рашић који има свега 20 година је генерални диретор Etna Digital компаније. Како је са само 15 година постао свестан ситуације, желећи да буде финансијски самосталан и тиме помогне родитељима, свој први посао пронашао је преко омладинске задруге запосливши се у једној фабрици. Временом, схватио је да посао на ком је радио није био за њега, како је способан за нешто више и креативније, свој труд је преусмерио на насумично позивање компанија ради добијања првих клијената. Данас, Петар се може похвалити компанијом која чини креативан, посвећен и тим заљубљен у дигитални маркетинг.

Петрове друштвене мреже:

СТЕФАНА МИЈАТОВИЋ

Stefana Mijatovic

Стефана Мијатовић је модна фотографкиња, креативна директорка, као и суоснивачица и водитељка 528FM podcasta. Са модним брендовима ради на развоју њиховог визуелног идентитета. Сарађивала је са многим домаћим брендовима, али и страним као што су Hugo и Honor. У podcast-у говори о актуелним друштвеним темама, али води и разговоре са креативним и занимљивим људима чије бисмо животне приче ретко могли да чујемо.

Стефанине друштвене мреже:

Aгенда догађаја


11:00-11:30 – Долазак делегата – пријава


11:30-12:00 – Увод

Водитељ: Стефана Мијатовић


12:00-13:00 – Друштвене мреже и маркетинг

Предавачи: Алекса Тодоровић и Александра Стојановић


13:00-13:15 – Пауза


13:15-14:15 – Од Startup-а до успешног предузећа

Предавач: Петар Рашић


14:15-15:30 – Пауза за ручак


15:30-16:30 – Прва пословна прилика у ИТ сфери

Предавачи: Братислав Бојић и Нина Васиљевић


16:30-17:00 – Затварање конференције

Водитељ: Стефана Мијатовић


17:00-17:30 - Такмичење