Новости 5 Студентски профил Moodle

МЕФ ФАКУЛТЕТ ПАРТНЕР КОНФЕРЕНЦИЈЕ ЕРАЗ 2017


16. Јун 2017 / 10:41    695 Views  

На позив Удружења економиста и менаџера Балкана МЕФ Факултет постао je део конзорцијума научне конференције ЕРАЗ -  ОДРЖИВИ ЕКОНОМСКИ РАЗВОЈ ЗАСНОВАН НА ЗНАЊУ, као једини партнерски факултет из Србије. Циљ конференције је окупљање академске заједнице (експерата, научника, инжењера, истраживача, студената и других) и објављивање радова истраживача у сврху популаризације науке и њихове личне и колективне афирмације.

Трећа конференција ЕРАЗ 2017 одржана је у хотелу Метропол у Београду 8. јуна 2017. године.  Скуп су отворили проф. др Вук Беванда, председник Организационог одбора конференције и проф. др Миодраг Брзаковић. председник Савета Факултета за примењени менаџмент, економију и финансије.

Допринос конференцији дали су актуелни радови више од 100 истраживача из различитих делова Европе. Неке од њих  смо имали прилику да упознамо слушајући излагања еминентних аутора из Аустрије, Турске, Словеније, Хрватске, Црне Горе, Македоније и Србије.  МЕФ факултет учествовао је са пет радова, који на посебан начин приступају теми одрживог економског развоја. Као представници Факултета, асистенти Дина Лазаревић и Маја Илић презентовале су рад на тему „Примена информационо-комуникационих иновација за особе са оштећењем слуха“. На овај начин желели смо да укажемо на препреке и предрасуде са којима се суочавају особе са оштећеним слухом у Србији, али и да представимо могућности за њихово укључивање у образовни процес. Пружање могућности за образовање особама са оштећеним слухом изазов je којим ће се током наредног периода интензивно бавити МЕФ факултет.

На крају конференције обратила се представница Удружења економиста и менаџера Балкана, Николина Врцељ, која се захвалила излагачима и присутнима и указала на значај оваквих догађаја за јачање регионалне сарадње у образовању.

MEF Fakultet - partner konferencije ERAZ 2017 MEF Fakultet - partner konferencije ERAZ 2017 MEF Fakultet - partner konferencije ERAZ 2017 MEF Fakultet - partner konferencije ERAZ 2017 MEF Fakultet - partner konferencije ERAZ 2017 MEF Fakultet - partner konferencije ERAZ 2017


Повезане странице