Новости 1 Студентски профил Moodle
MEF NOVOSTI
МЕФ НОВОСТИ

Упис на мастер студије


27.06.2023. 00:58 | 1102

Упис на мастер студије

Поштовани студенти, Са задовољством вас обавештавамо да је упис на акредитоване једногодишње мастер студије (60 ЕСПБ) на нашем Факултету за примењени менаџмент, економију и финансије креће од 17.7.2023. године. Ова јединствена прилика вам омогућава да наставите своје образовање на високом нивоу и стекнете нова знања из области примењене економије и финансија, планског процесног менаџмента или информационих технологија.

Ево неколико кључних информација о мастер студијама:

Примењена економија и финансије (Опширније на линку): https://mef.edu.rs/master-akademske-studije/primenjena-ekonomija-i-finansije-2020 )

Планско процесни менаџмент (Опширније на линку): https://mef.edu.rs/master-akademske-studije/plansko-procesni-menadzment-2020 )

Информационе технологије (Опширније на линку): https://mef.edu.rs/master-akademske-studije/informacione-tehnologije )

Завршетком мастер студија стичете ниво образовања 7.1, уз претходно остварених 240 ЕСПБ бодова. Ово ће вам отворити врата ка новим професионалним могућностима и напредовању у каријери.

Ако сте заинтересовани за упис на мастер студије, молимо вас да припремите следећу документацију:

Сада је право време да искористите бенефициране цене студија које важе до краја септембра месеца. Не пропустите прилику да унапредите своје знање и отворите нове перспективе у вашој каријери.

Повлашћене цена школарина - https://mef.edu.rs/upis/skolarine

За све додатне информације и питања, слободно нас контактирајте на master.doktorske.studije@mef.edu.rs


Повезане странице