Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије (МЕФ)

ФакултетМЕФ ФАКУЛТЕТ

МЕФ ФАКУЛТЕТ

MEF Fakultet

Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије (МЕФ) је савремена институција знања са модерним образовним концептом. Основан је 2000. године у Београду и део је Универзитета Привредна академија у Новом Саду. Седиште Факултета је у Београду, на Дорћолу, Јеврејска улица бр. 24/1.

Основне, мастер и докторске студије на Факултету за примењени менаџмент, економију и финансије – МЕФ, акредитоване су и креиране према потребама савременог тржишног пословања. МЕФ факултет примењује оригиналан и екифакасан метод извођења наставе у коме се уз интерактивну наставу и кроз практичне активности на великом броју примера савладавају најсложенији проблеми из праксе. МЕФ колектив подстиче стицање практичних, применљливих знања и вештине из економије, финансија, менаџмента, информатике, маркетинга и учење страних језика као предуслова за запослење и изградњу успешне пословне каријере.

Студирање има за циљ не да се само науче нове чињенице, теорије или једначине, већ да се подстакне критичко размишљање. Образовање мења поглед на свет. Буди радозналост. Радозналост је покретач успеха. Подстиче на креативност. То је смисао студирања.

Образовање је магија. Магија која мења живот. Постајете духовно и материјално богатији. Улагање у образовање није трошак. То је најисплативија инвестиција. Образовање је као чаробни извор – константан ток који се вишеструко исплати. Мудри људи се едукују читавог живота. Факултет је храм знања у који треба улазити радостан. Учење новог и ширење видика је најузвишенија активност.

Добро дошли на МЕФ – Факултет за 21. век!