Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије (МЕФ)

ОбавештењаНовости

Libertycon у Србији - годишња конференције


22. Март 2018 / 10:22    644 Views  

Организација Европски студенти за слободу (European Students For Liberty) по први пут организује своју велику годишњу конференцију LibertyCon у Србији. Ова међународна конференција је до сада организована у Лувену (Белгија), Берлину (Немачка) и Прагу (Чешка).

MEF Fakultet - Liberty conference

Након великог успеха регионалних конференција у Београду, које су традиционално међу најпосећенијим ESFL конференцијама у Европи, студенти из Србије и региона имаће прилику да присуствују и тродневној конференцији LibertyCon која је протекле године у Прагу окупила више од 900 студената, из више од 50 земаља широм света.

Тема конференције је „Freedom of Expression“ и предавања ће се кретати од политичке теорије до практичних политичких и економских питања, криптовалута, безбедности, као и „startup“ предузетништва. Поред прилике за упознавање студената из целе Европе, на конференцији ће бити понуђен и велики број бесплатних књига и публикација.

LibertyCon је савршена прилика да се упознате са идејама слободе и тренутним актуелним темама у свету, али и да упознате неке од најпознатијих говорника из Америке и Европе. Фокус ове конференције није само на предавањима, већ и на умрежавању учесника. Осим главног програма, имаћете прилику и да учествујете на динамичним радионицама као и на „speed-networking” сесији, где за само сат времена можете да размените контакте са више од стотину људи.

Цена улазнице је 1000 динара, а све информације о догађају, говорницима и програму можете видети на сајту: https://libertycon.net/.

Придружите се скупу од 13-15. априла на Коларцу!