Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије (МЕФ)

ОбавештењаНовости

Сјајни утисци с конференције Одрживи развој 2018.


11. Мај 2018 / 14:44    303 Views  

У среду, 9. маја 2018. године у хотелу Holiday Inn, у организацији Color Media Communications-a и магазина Diplomacy and Commerce, одржана је конференција Одрживи развој 2018.

Konferencija Odrzivi razvoj
Izvor: Color Media Communications

Конференција је окупила еминентне представнике у области медицине, педагогије, привреде, економије, маркетинга, менаџмента и различитих друштвених сфера које поступају у складу са светским стандардима одрживог развоја. Mеђу учесницима Панела 4 „Запошљавање у духу одрживог развоја“ била је проф. др Светлана Вукотић у име МЕФ факултета, а саговорници су били проф. др Слободан Аћимовић, Милена Јанковић, Зоран Ћировић и проф. др Зоран Цекић, модератор. У динамичној дискусији тежило се проналажењу одговора на питања запошљавања младих са различитом стручном спремом као и њиховим мотивисањем за грађење каријере у Србији, а тиме и побољшање друштвених и економских аспеката државе.

Подробније о темама можете прочитати и у најавном интервјуу учествовања проф. др Светлане Вукотић овде. МЕФ факултет захваљује организаторима на позиву да буде део оваквог друштвено-одговорног и значајног догађаја.

Konferencija Odrzivi razvoj 1
Izvor: Color Media Communications