Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије (МЕФ)

ОбавештењаНовости

Пракса – стекни предузетнички дух у Пољској!


24. Април 2017 / 10:02
350 Views

Још једна недеља је за нама и организација AIESEC, са својим департманом за одлазеће праксе увек доноси много новитета и прилика за оне младе људе који просто желе да ураде нешто више. Овог понедељка, AIESEC представља одличан начин како да искористите први период лета ове године – стручна волонтерска пракса од шест недеља у Пољској!

Компанија Grafix Centrum Poligrafii са седиштем у Гдањску отворила је позиције за две особе које долазе са завршних година студија менаџмента, економије или маркетинга које ће волонтирати шест недеља у главном представништву ове графичке компаније и бавити се истраживањем тржишта и остваривањем контакта маркетиншких тржишта између Пољске и десетак европских земаља међу којима је и Србија, што је за наше студенте још већа предиспозиција за аплицирање и одлазак на ову праксу.

Између осталог, пракса подразумева и продајно представништво, производни менаџмент, разне маркетиншке операције и сервисирање клијената, као и увоз – извоз. Програмом Global Entrepreneur ( Глобални предузетник), AIESEC пружа младима прилику да се волонтерским путем, углавном у периоду од око шест недеља, усавршавају у својој струци и да уче кроз рад, а опет, будући да је пракса у иностранству, неминовно је да се доприноси и личном развоју – самосталност, упознавање нове културе и свих осталих практиканата из света који долазе на исти пројекат, свакодневна употреба енглеског или других језика, а битно је напоменути да је на овој пракси обезбеђен смештај а као и увек константна подршка и наше и пољске локалне AIESEC канцеларије.

Искуства никад није на одмет, неке прилике се дешавају само једном, а оно што добијате траје за читав живот. На овом линку можете видети неке од тих искустава људи који су већ учествовали у програму Global Entrepreneur а уколико желите детаљније да се информишете о самој пракси у Гдањску и како се пријавити за исту, слободно контактирајте потпредседницу за одлазеће праксе путем мејла на jovana.popovic@aiesec.net и добићете све неопходне одговоре у најкраћем временском року.