Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије (МЕФ)

ОбавештењаНовости

Пун Амфитеатар на пројекцији филма „Косово: Моменат у цивилизацији”


20. Новембар 2017 / 14:27    548 Views  

Осећање о томе да како бисмо самоуверено корачали ка будућности најпре треба да негујемо своју културу и традицију испунило је петак увече на МЕФ факултету приликом приказивања филма Бориса Малагурског „Косово: Моменат у цивилизацији“.

Присутне је пре пројекције поздравио аутор лично, а након приказивања филма одговарао је на питања публике и најавио нове теме којима ће се бавити. Дискусија је одисала утисцима колико значајну културну баштину имамо из доба средњег века и династије Немањића – архитектура манастира, иконопис, вишевековни дар који треба да негујемо.

MEF Fakultet - Борис Малагурски

Подржавању идеје поштовања према националној култури допринело је и излагање руководства МЕФ-а, декана проф. др Томислава Брзаковића и председника Савета Факултета, проф. др Миодрага Брзаковића. Својим присуством манифестацију су увеличали и родитељи Бориса Малагурског. Након пројекције и дискусије, у име МЕФ факултета, PR менаџер, Милена Сретић уручила је Захвалницу за успешну пословну сарадњу Борису Малагурском.

MEF Fakultet - Борис Малагурски

Посебно задовољство причињава што су међу присутнима у публици били и гледаоци који нису део МЕФ колектива и партнера МЕФ-а, чиме је ова пројекција у правом академском духу какав се негује на МЕФ-у била доступна заинтересованим суграђанима. Пријаве су пристизале путем најаве на званичном сајту Факултета.

МЕФ факултет захваљује присутнима на великом интересовању поводом догађаја, као и медијима који су о њему обавестили јавност (AS media, nadlanu.com, Политика).


Борис Малагурски

Све фотографије с догађаја погледајте у Галерији.