Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије (МЕФ)

ОбавештењаНовости

Радионица Вождовац


09. Новембар 2016 / 12:54
617 Views

Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије, у сарадњи са општином Вождовац, организовао је креативну радионицу „Знањем за будућност“ 19.10.2016. године. Радионица је реализована кроз предавачко-такмичарски концепт при коме су радионицу водили професори, а гостујући предавачи су били представници компанија и организација које су подржале овај пројекат.

Такмичари су били матуранти средњих школа са општине Вождовац који су својим знањем и умећем допринели одличној реализацији овог пројекта, али и знатно отежали жирију да изабере три најбоља рада.

Прва три места су освојили тимови ученика Друге економске школе чији су радови били изузетни. Награде су им додељене 27.10.2016. године у просторијама МЕФ-а, у Јеврејској 24 у Београду. Сви учесници су добили сертификат и једно дивно, ново искуство које ће им помоћи у даљем животу и раду.

MEF Fakultet - kreativna radionica Vozdovac MEF Fakultet - kreativna radionica Vozdovac MEF Fakultet - kreativna radionica Vozdovac MEF Fakultet - kreativna radionica Vozdovac MEF Fakultet - kreativna radionica Vozdovac MEF Fakultet - kreativna radionica Vozdovac