Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије (МЕФ)MEF - Fakultet za 21. vek

УПИС

ПрофесориБиографије професора

Професори

Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије својим студентима обезбеђује интерактиван наставни програм уз угледан професорски кадар са експертским знањима из теорије и праксе. Акредитовани студијски програми у области менаџмента, економије, финансија и информационих технологија гарантују сигурно унапређење знања и вештина уз адекватан педагошки рад стручњака.

Професорски кадар МЕФ факултета сачињавају доктори наука из области економије, безбедности, информационих технологија, машинског инжињерства, технолошких наука као и доктори наука са војне академије и из области филозофије, права, менаџмента, финансија. Укључујући асистенте, ангажоване на својим докторским дисертацијама, Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије гарантује стручно профилисање својих студената - будућих дипломираних, мастер и докторских експерата.

Комплетан стручни кадар професора и асистената факултета је на располагању студентима путем контакт телефона и електронске поште истакнуте на нашој интернет презентацији.НАСТАВНИЦИ СТРАНИХ ЈЕЗИКААСИСТЕНТИ
САРАДНИЦИ У НАСТАВИ


НАСТАВНИЦИ ВЕШТИНА

Повезане странице